Sportvasten Lifestyle in Den Bosch biedt ondersteuning en advies op voedingsgebied en bij sportvasten, de nieuwe unieke trainingsmethode die in slechts 10 dagen je conditie verbetert en een blijvend gewichtsverlies oplevert.

 

1-16runMijn naam is Jos Everts, ik ben apotheker en ex-topsporter (o.a. Nederlands kampioen Triathlon en winnaar Ironman® Europe). De combinatie sport en gezondheid is me op het lijf geschreven en ik wil dan ook graag anderen laten profiteren van mijn ervaring op dit gebied.

 

Ik ben in het bezit van een (top)sport- en een therapeutische licentie voor het sportvasten en kan iedereen dus een zo breed mogelijke begeleiding bieden.

 

Ook voor wie niet gewend is dagelijks te sporten en de drempel misschien wat hoog lijkt, is sportvasten haalbaar onder professionele begeleiding. Met een fitter en gezonder lichaam als beloning.